Σχετικά με εμάς

viom_dapeda2

Σχετικά με εμάς 

Η επιχείρηση μας διαθέτει χρόνια εμπειρία σε δάπεδα μπετού για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας λύσεις στον επαγγελματία ή και στον ιδιώτη. Απόδειξη για τα ολοκληρωμένα αποτελέσματα που παρέχουμε, οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μας, που μας συστήνουν σε φίλους και γνωστούς μετά από κάθε συνεργασία μας.
Με γνώμονα τη ποιότητα, προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας, κρατώντας τις τιμές προσιτές για τον πελάτη.

Υπηρεσίες

Βιομηχανικό Δάπεδο

  • Το βιομηχανικό δάπεδο είναι ιδιαίτερα γνωστό για την αντοχή του και χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για αυτόν ακριβώς το λόγο. Σε χώρους με μεγάλο βάρος κυκλοφορίας που απαιτούν μεγάλη αντοχή σε πίεση, χτυπήματα και τριβή χρησιμοποιείται πολύ έντονα το συγκεκριμένο δάπεδο.Αρχικά παρασκευαζόταν από οπλισμένο σκυρόδερμα, τσιμέντο και αδρανή υλικά. Ωστόσο τελευταία, η στεγανοποίηση του τείνει να τελειοποιηθεί και η αντοχή του αυξάνεται λόγω των προσμίξεων με υλικά που πλέον χρησιμοποιούνται στο βιομηχανικό δάπεδο, καλύπτοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις.

Εποξειδικό Δάπεδο 

   • Το εποξειδικό δάπεδο είναι είδος βιομηχανικού δαπέδου και πιο σωστά θα λέγαμε επίστρωση. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα σύστημα εποξειδικών ρητινών δύο ή τριών συστατικών και εφαρμόζεται είτε με μορφή βαφής είτε ως αυτοεπιπεδούμενο σε πάχος μεταξύ 2 εώς 6 χιλιοστών. Τα εποξειδικά δάπεδα έχουν τεράστιο εύρος εφαρμογής. Χρησιμοποιούνται σε κάθε είδους βιομηχανία – βιοτεχνία ή επαγγλεματικό χώρο αλλά πλέον και σε χώρους διακόσμησης όπως καταστήματα, εμπορικά κέντρα, χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, ακόμη και σε οικίες με μοντέρνο σχεδιασμό.

Σταμπωτά Δάπεδα 

   • Τα σταμπωτά δάπεδα έχουν ως κύριο υλικό το μπετόν και είναι ένας τρόπος για να καλύψουμε μεγάλες επιφάνειες κυρίως εξωτερικών χώρων. Τα σταμπωτά δάπεδα έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και σε καταπονήσεις και για αυτό χρησιμοποιούνται για Δρόμο, Διάδρομο για Πεζοδρόμια και Πεζόδρομους για Αυλές, κήπους, πισίνες, χώροι στάθμευσης, πάρκινγκ για Πυλωτές, εισόδους, κοινόχρηστοι χώροι πολυκατοικιών, ράμπες για Πλατείες, εμπορικά κέντρα, καταστήματα

Ράμπες

   • Οι ράμπες κατασκευάζονται συνήθως σε υπόγεια, αυλές, πυλωτές, γκαράζ, βιομηχανικούς και άλλους χώρους. Οι επιφάνειές τους είναι σκληρές, και ανθεκτικές, για να παρέχουν αντιολισθητική προστασία. Η διαδικασία εφαρμογής τους περιλαμβάνει τον καθαρισμό της επιφάνειας, την τοποθέτηση δομικού πλέγματος, τη δημιουργία ρύσεων, καθώς επίσης και την δημιουργία αντιολισθητικών αυλακώσεων (ψαροκόκκαλο) και περιμετρικών φάσεων. Οι ράμπες είναι αδιάβροχες, με ανθεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες, σε οξέα και άλατα. Είναι επίσης ανθεκτικές στις μηχανικές καταπονήσεις. Δεν απαιτούν συντήρηση για πάρα πολλά χρόνια, κατασκευάζονται σχετικά εύκολα και γρήγορα και έχουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
   • Αντιολισθηρές ράμπες Οι αντιολισθηρές ράμπες προτείνονται για χώρους υπογείων ή υπερυψωμένων γκαράζ και πάρκινγκ, με στόχο την ασφαλέστερη είσοδο ή έξοδο των αυτοκινήτων. Το σκυρόδεμα C 16/20 οπλισμένο με δομικό πλέγμα Τ 092 και ενδυναμωμένο με ίνες πολυπροπυλενίου αποτελεί το υλικό για την κατασκευή της αντιολισθητικής ράμπας. Αφού η επιφάνεια διαμορφωθεί, δίνονται σωστές κλίσεις με τη βοήθεια ειδικού καλουπιού. Στη συνεχεία τοποθετείται σχάρα απορροής υδάτων και η ράμπα σκυροδετείται. Ακολουθεί επίπαση 2 στρώσεων σκληρυντικού υλικού και χρώματος εάν αυτό ζητηθεί. Αμέσως μετά κατασκευάζεται η αντιολισθητική επιφάνεια (τύπου ψαροκόκκαλο).

Αδιατάρακτη κοπή μπετού 

   • Η μέθοδος της Αδιατάρακτης Κοπής εγγυείται επέμβαση στο δομικό στοιχείο χωρίς κίνδυνο καταστροφής του εναπομείναντος τμήματος και κυρίως χωρίς αλλοίωση ή ακύρωση της στατικής του συμπεριφοράς.
    Με την μεγάλη τεχνική εμπειρία των στελεχών της εξασφαλίζεται πλήρης τεχνική συμβουλή και γνωμάτευση για το προς αφαίρεση τμήμα της κατασκευής, άμεση και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση με τον κατάλληλο σε μέγεθος και ισχύ εξοπλισμό.

Οικοδομικές εργασίες

   • Για κάθε είδους οικοδομικές εργασίες, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε άμεσα την εργασία σου, με την βοήθεια εξειδικευμένων επαγγελματιών.